Blandad kompott

Länge sen jag var inne och uppdaterade och vi har gjort en hel del sista tiden. Johan är äntligen tillbaka i Sthlm! Hurra! Vi ska även flytta om 3 dagar och har inte börjat packa än...
Det löser sig alltid!

Vi var på fest hos Camilla och blev bjudna på otroligt avancerat tilltugg, hon är en hejjare på att fixa & dona.

Minimuffins & frukt doppad i choklad.

Choklad-daimtårta, mums!

Sen har Herbert och Bosse träffats och busat, de är verkligen riktiga kompisar de två. Delar ben, mat och vattenskålar utan minsta sura miner! Hoppas de alltid kommer vara så vänliga mot varandra! Fina är de ihop!

väntar på varsågod...


fladderöron

Fullt ös

snart är Bosse ikapp, på höjden i alla fall

Mys i korgen

Vi har även varit ner en sväng till Göteborg på bröllop mellan Therese & Oskar. Mycket fint var det och inte ett öga torrt, kan inte fatta att Therese har gift sig, den första i kompisgänget sen gymnasiet!

Man kan inte tro att det är en kall vårdag, ser ut som sommar!

Hummern som tog bröllopsparet till efterfesten

Bröllopstårtan

Idag har vi för första gången kört sök med lilleBo, han var sååå duktig! Ut i skogen mellan stockar & stenar, fram till figgen och på en gång tog han slangen, stannade upp en sekund och när jag ropade på honom släppte han slangen men plockade upp den och kom till mig! Klockrent! Vi körde även ett påvis och väl framme hos figgen igen blev det kamplek! Han jobbade på som en fullfjädrad sökhund! Jag är så stolt över honom!
 Nu ska jag  sätta mig med skolan för att sen börja sakteligen packa ner vårt hem i lådor, väsrta jag vet att flytta men vår nya lya är så fin! 8 minuter tar det från porten till hagaparken!

Jag är så glad!

Sune

Äntligen är den externa hårddisken installerad och jag har alla gamla bilder. Domaren som dömde Bosse idag föder upp staffar och vi har träffats när jag hade min fina Sune! Världens bästa staff!
Kommer aldrig glömma dig!



Utställning

Idag har vi varit på utställning i sollentuna badmintonhall. Vi kom dit tidigt för att Bosse skulle vänja sig vid allt "bös" innan det var dags att gå ut i ringen. Vår uppfödare visade Bosse när det var vår tur. Jag tycker ju inte att utställning är jättekul men det är ju alltid bra träning och kul att träffa alla kullsystrar och Bosses mamma och pappa.

Bosse skötte sig exemplariskt och travade på och stod sååå fint men...
när domaren skulle känna efter de små kulorna så hittade han bara en?!? Jag fattade noll då jag två dagar tidigare helt klart och tydligt sett de "båda" små rackarna när Bosse låg och sov på rygg i soffan. Han måste helt enkelt ha fällt in den ena precis innan vi gick in! Snopet! Bosse fick fin kritik men kunde tyvärr inte få ett HP då domaren som sagt saknade en kula;) Fem minuter senare var kulan åter nere men va hjälpte det, ha ha.

Kritiken:
Hanvalp med tydlig könsprägel. Bra huvud & uttyck. Bra paralleilt. Ögon med korrekt färg, tillräcklig hals, korrekt överlinje, väl ansatt svans, korrekt vinklat bakställ, aningen knappa vinklar fram, rak fin front, starka tassar, bra färg, rör sig väl för åldern. För dagen endast en testikel. Mycket trevligt temprament.

Bilder från träningen förra söndagen.


han är ju alltid världens finaste i mina ögon!

Sen en liten påminnelse om hur liten han var när vi fick hem honom

Jag älskar min Bo!

Efter träningen åkte vi förbi susanne, Ronney & Maggan som bjöd mig på semla och Bosse fick några dentasticks!

Snart kommer Malin & Emma hem till mig och bjuder på middag! Lyx, sen blir det födelsedagsfest hos Camilla!


Vi har köpt en...

BIL!!! Tjohoo, äntligen en kombi, nu kommer Bosse åka säkert i bak!

RSS 2.0